Lajmërime

 

Shpalljen e fillimit të procedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit të UT-ës, të propozuar nga studentët, nga data 23 prill 2019 – 10 maj 2019. Vendim nr.4, datë 23. 04. 2019 Rektorati.

SHPALLJEN E FILLIMIT TË PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR ANËTARIN E BORDIT TË ADMINISTRIMIT TË UT-ËS, TË PROPOZUAR NGA STUDENTËT, NGA DATA 23 PRILL 2019 – 10 MAJ 2019.

VENDIM NR.4, DATË 23. 04. 2019 REKTORATI.

Shpalljen e fillimit të procedurave të aplikimit për anëtarin e Bordit të Administrimit të UT-ës, të propozuar nga studentët, nga data 23 prill 2019 – 10 maj 2019. Vendim nr.4, datë 23. 04. 2019 Rektorati.

SHPALLJEN E FILLIMIT TË PROCEDURAVE TË APLIKIMIT PËR ANËTARIN E BORDIT TË ADMINISTRIMIT TË UT-ËS, TË PROPOZUAR NGA STUDENTËT, NGA DATA 23 PRILL 2019 – 10 MAJ 2019.

VENDIM NR.4, DATË 23. 04. 2019 REKTORATI.

THIRRJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE TË PËRBASHKËTA AUF

THIRRJE PËR PROJEKTE KËRKIMORE TË PËRBASHKËTA AUF

Nënkategoritë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu