E martë, 13 Dhetor 2016

Nënshkrimi i memorandumit të bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë

E martë, 13 Dhetor 2016

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Aktivitete 2016 Nënshkrimi i memorandumit të bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë