KUOTAT E PRANIMIT SIPAS KATEGORIVE TË VEÇANTA

 

 

 

 

DOKTORATURA NË UT

KRITERET E PRANIMIT, KUOTAT DHE TARIFAT E STUDIMIT

"PAKETA E VKM-ve PËR ARSIMIN E LARTË" & "URDHËR" PËR ARSIMIN E LARTË

Faculties

Friday, 09 June 2017
loading...

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Takimi i Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni me Z. Leon Gjokaj, Zv.Ministër i Ministrisë per te Drejtat e Njeriut dhe te Popujve Pakicë dhe Z. Marash Dukaj, Zv.Minister I Ministrisë së Arsimit të Malit të Zi