E enjte, 30 Qershor 2016

Universiteti i Tiranës dhe Universiteti i Prishtinës thellojnë bashkëpunimin midis tyre

E enjte, 30 Qershor 2016

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Galeria Aktivitete 2016 Universiteti i Tiranës dhe Universiteti i Prishtinës thellojnë bashkëpunimin midis tyre