E enjte, 30 Qershor 2016

Bashkëpunimi akademik në hapësirën shqiptare, jetësor për zhvillimin demokratik

E enjte, 30 Qershor 2016

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Galeria Aktivitete 2016 Bashkëpunimi akademik në hapësirën shqiptare, jetësor për zhvillimin demokratik