All Events

There are 91 events in the calendar - Page 1 / 12
18
May
2018
18/05/2018 16:00
Tirana, Albania
Sot më, datë 18.05.2018, u organizua Ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa”  për Z. Michael D. Granoff me motivacionin: “Për kontribut të çmuar në nxitjen dhe [...]
26
Oct
2015
26/10/2015 00:00
Tiranë, Albania
Ditën e hënë, datë 26.10.2015, në sallën e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës, u zhvillua takimi me Profesor Giorgo Spangher përfaques i Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin [...]
24
Oct
2015
24/10/2015
Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës, ditën e Shtunë më datë 24 Tetor 2015, ora 19:00 (në ambjentet e Universitetit të Arteve), organizon aktivitetin kulturor "Enchanting China, Charming [...]
16
Oct
2015
Evente të Ndryshme
16/10/2015 00:00
Polytechnic University of Tirana, Sheshi Nënë Tereza, Tiranë 1000, Albania - Tiranë, Albania
Këtë vit turi EURAXESS viziton 34 qytete në 16 shtete dhe do të organizojë evente në bashkëpunim me universitete të ndryshme, një ndër to me Universitetin e Tiranës. EURAXESS ju mundëson: [...]
04
Oct
2015
04/10/2015 00:00
Sarandë, Albania
"Akademia e Inovacionit" - Shkolla Verore 4 mirëpret studentët e Universitetit të Tiranës në edicionin e 4-t të tij.Apliko në: http://bit.ly/1OytkW9Aplikimet priten deri në datën: [...]
21
Sep
2015
21/09/2015 10:00
Rektorati i Universitetit te Tiranes, Sheshi Nënë Tereza, Tirana, Albania - Tiranë, Albania
    (Për më tepër imazhe, klikoni këtu.)   Ditën e hënë, datë 21.09.2015 në orën 11:00 në Sallën e Senatit Akademik të Universitetit te Tiranës, u nënshkrua Marrëveshja e [...]
16
Sep
2015
16/09/2015 10:00 - 11:00
Rektorati i Universitetit te Tiranes, Sheshi Nënë Tereza, Tirana, Albania - Tiranë, Albania
  (Për më tepër imazhe, klikoni këtu.) Sot, në sallën e Senatit Akademik të Rektoratit të Universitetit të Tiranës u nënshkrua marrëveshja midis UT dhe Drejtorisë së Përgjithshme të [...]
09
Sep
2015
09/09/2015 10:15 - 12:00
Rektorati i Universitetit te Tiranes, Sheshi Nënë Tereza, Tirana, Albania
  (Për më tepër imazhe, klikoni këtu.) Ditën e mërkurë, më datë 9 Shtator 2015, ora 10:15 në Rektoratin i Universitetit të Tiranës u zhvillua një takim dypalësh midis përfaqësuesve [...]

Powered by iCagenda

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Evente