All Events

There are 146 events in the calendar - Page 1 / 19
23
Mar
2019
23/03/2019 00:00
  Më datë 27 shkurt 2019 në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës, u mbajt takimi në kuadër të Projektit Erasmus Jean Monnet për prezantimin e modulit [...]
21
Sht
2018
21/09/2018 00:00
Beijing, China
Rektori i UT Vizitë Zyrtare në Pekin, Mbështetje për Studentët në të Dyja Vendet Pekin 21.09.2018 – Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni zhvilloi një vizitë zyrtare në [...]
06
Sht
2018
06/09/2018 00:00
Tirana, Albania
Ditën e enjte më datë 6 Shtator, pranë ambjenteve të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja u zhvillua ceremonia e hapjes së Universitetit Veror në bashkëpunim me Universitetin e Bochum, Gjermani. Në [...]
18
Kor
2018
18/07/2018 00:00
Tiranë, Albania
Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e Greqisë Sh.S.Znj Elenni Sourani diskutojnë mbi rritjen e bashkëpunimit midis UT dhe Universiteteve Greke Rektori i [...]
09
Kor
2018
09/07/2018 00:00
Tiranë, Albania
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës organizon Shkollat Verore me temat: * [...]
13
Qer
2018
13/06/2018
Tiranë, Albania
Ditën e mërkurë më datë 13 qershor në orën 10.00-13.00 në sallën e senatit u organizua një trajnim për personelin akademik mbi mundësitë dhe mënyrat e aplikimit në projekte, për [...]
18
Maj
2018
18/05/2018 16:00
Tirana, Albania
Sot më, datë 18.05.2018, u organizua Ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa”  për Z. Michael D. Granoff me motivacionin: “Për kontribut të çmuar në nxitjen dhe [...]
04
Maj
2018
04/05/2018 00:00
Tirana, Albania
Zhvillohet Ceremonia për Vendosjen e Memorialit të Prof. Mustafa Demiri, Themelues i Kopështit Botanik. Sot më  datë 04 Maj 2018 në orën 10:00 , në ambientet e [...]

Powered by iCagenda

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Evente