You are here: Home Rektorati

Miresevini ne UT

Tarifat

VENDIM
Nr.878, datë 18.6.2008


PËR DISA NDRYSHIME NË VENDIMIN NR.161, DATË 3.2.2008 TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE “PËR PËRCAKTIMIN E KUOTAVE TË PRANIMIT DHE TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT PËR STUDIMET SPECIALIZUESE AFATGJATA, PRANË FAKULTETIT TË MJEKËSISË, TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, PËR VITIN AKADEMIK 2007-2008”

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.1037, datë 2.7.2008

PËR KUOTAT E PRANIMIT DHE TARIFAT E SHKOLLIMIT NË INSTITUCIONET PUBLIKE TË ARSIMIT TË LARTË, PËR CIKLIN E PARË TË STUDIMEVE ME KOHË TË PLOTË, PËR VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.1225, datë 3.9.2008

PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, TË CIKLIT TË DYTË, PRANË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.1246, datë 10.9.2008

PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË, PRANË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.1247, datë 10.9.2008

PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË, TË GJUHËS ANGLEZE DHE TË INFERMIERISË SË PËRGJITHSHME, SI FILIALE TË FAKULTETIT TË GJUHËVE TË HUAJA DHE TË FAKULTETIT TË INFERMIERISË, TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, NË QYTETET E KUKËSIT DHE SARANDËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009, SI DHE PËR PËRCAKTIMIN E KUOTAVE TË PRANIMIT DHE TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT, PËR KËTO PROGRAME

Shkarko vendimin e plote


VENDIM
Nr.1272, datë 17.9.2008

PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, TË CIKLIT TË DYTË, PRANË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.1331, date 1.10.2008

PER HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, TË CIKLIT TË DYTË, PRANË UNIVERSITETIT TË TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.1373, datë 10.10.2008

PËR HAPJEN E PROGRAMIT TË STUDIMIT, MASTER I NIVELIT TË PARË NË MËSUESI, PËR ARSIMIN E MESËM, SI DHE PËR MIRATIMIN E KUOTAVE TË PRANIMIT E TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT NË KËTË PROGRAM, NË UNIVERSITETIN E TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote


VENDIM
Nr.1337 date 17.10.2008

V E N D I M PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, MASTER I NIVELIT TË PARË NË MËSUESI, PËR ARSIMIN E MESËM, ME KOHË TË PLOTË, SI DHE MIRATIMIN E KUOTAVE TË PRANIMIT E TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT NË KËTO PROGRAME, NË UNIVERSITETIN E TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK


Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.23, datë 14.1.2009

PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, MASTER I NIVELIT TË PARË, DHE MIRATIMIN E KUOTAVE TË PRANIMIT E TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT PËR KËTO PROGRAME, NË UNIVERSITETIN E TIRANËS, NË VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

VENDIM
Nr.29, datë 14.1.2009

PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË STUDIMIT, MASTER I NIVELIT TË DYTË, DHE PËR MIRATIMIN E KUOTAVE TË PRANIMIT E TË TARIFËS SË SHKOLLIMIT PËR KËTO PROGRAME, NË UNIVERSITETIN E TIRANËS, FAKULTETI I EKONOMISË, PËR VITIN AKADEMIK 2008-2009

Shkarko vendimin e plote

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno