Lista e Kanditatëve Fitues në Universitetin e Tiranës Faza e Tretë

  Lista e Kanditatëve Fitues në Universitetin e Tiranës sipas Fakulteteve Faza e Tretë:

 

1. Fakulteti i Ekonomisë

2. Fakulteti i Drejtësisë

3. Fakulteti i Shkencave Sociale

4. Fakulteti i Shkencave të Natyrës

5. Fakulteti i Mjekësisë

6. Fakulteti i Infermierisë

7. Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

8. Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Lista e Kanditatëve Fitues në Universitetin e Tiranës Faza e Tretë