You are here: Home Rektorati

Miresevini ne UT

Shkollat e doktoraturës

Në këtë listë do gjeni listën e Doktoraturaturave në programe studimi, të ndara sipas fakulteteve
NIVELI I TRETË I STUDIMEVE (DOKTORATURA)


1.  Fakulteti i Drejtësisë (në pritje të akreditimit)

1.  Doktoraturë në programin e studimit të së Drejtës Civile
2.  Doktoraturë në programin e studimit të së Drejtës Publike
3.  Doktoraturë në programin e studimit të së Drejtës Penale

2.  Fakulteti i Shkencave Sociale (në pritje të akreditimit)

1.  Doktoraturë në programin e studimit në Pedagogji
2.  Doktoraturë në programin e studimit në Psikologji
3.  Doktoraturë në programin e studimit në Filozofi
4.  Doktoraturë në programin e studimit në Sociologji
5.  Doktoraturë në programin e studimit në Punë Sociale


3. Fakulteti i Gjuhëve të Huaja (në pritje të akreditimit)


1. Doktoraturë në programin e studimit Shkenca gjuhësore
2. Doktoraturë në programin e studimit Letërsi botërore


4. Fakulteti i Mjekësisë (në pritje të akreditimit)

1.  Doktoraturë në programin e studimit Anatomi Patologjike dhe Mjekësi Ligjore
2.  Doktoraturë në programin e studimit “Studime të thelluara kërkimore / aplikative në programin e studimit Farmakologji, Fiziologji dhe Fiziopatologji”
3.  Doktoraturë në programin e studimit në Mjekësi Laboratorike
4.  Doktoraturë në programin e studimit Multislice CT- arritje aktuale krahasuar me procedura të tjera diagnostike
5.  Doktoraturë në programin e studimit Kardiologji
6.  Doktoraturë në programin e studimit Kirurgji të përgjithshme dhe nën-specialitete
7.  Doktoraturë në programin e studimit Korelacione morfo-klinike të ndërtuara mbi bazën e koncepteve bashkëkohore të zhvillimit të Mjekësisë
8.  Doktoraturë në programin e studimit Neuroshkenca në dekadën 2001-2010
9.  Doktoraturë në programin e studimit Mekanizmat pathologjike, diagnoza dhe trajtimi i endometriozës
10. Doktoraturë në programin e studimit Kërkime në Otorinolaringologji
11. Doktoraturë në programin e studimit Klasifikimi i retinopatisë diabetike, incidenca, trajtimi bashkohor, fotokoagulacionin panretinale, terapia  intravitreale dhe kirurgjia vitreorientale
12. Doktoraturë në programin e studimit Kompetenca specifike në Imunollogji, Alergollogji dhe sëmundje infektive në pediatri
13. Doktoraturë në programin e studimit Sëmundje të brendshme
14. Doktoraturë në “Studime të thelluara të aspekteve epidemiologjike, diagnostike dhe terapeutike të sëmundjeve infektive emergjente dhe ri-emergjente në Shqipëri”
15. Doktoraturë në “Studime të thelluara të aspekteve epidemiologjike, diagnostike dhe terapeutike të sëmundjeve të lëkurës”
16. Doktoraturë në programin e studimit Shëndet Publik
17. Doktoraturë në Studime të thelluara shkencore në patologjitë e aparatit oro-maksillo-facial
18. Doktoraturë në programin e studimit Shkencat Farmaceutike
19. Doktoraturë në Studime të thelluara në Otorinolaringologji

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno