Sektori e Marrëdhënieve me Publikun

 

Marjola Xheblati

Specialiste

 

Kontakte:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2250166

Fax: + 355 4 2223981

 

 

Liljana Baze

Specialiste

 

Kontakte:

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2250166

Fax: +355 4 2223981

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu universiteti Artikuj universiteti Sektori e Marrëdhënieve me Publikun