You are here: Home Rektorati Fakulteti i Shkencave te Natyres

Miresevini ne UT

Fakulteti i Shkencave te NatyresKeshilli I Fakultetit Te Shkencave Natyrore

 

Tefta Rexha - Departamenti i Biologjisë

Ferdinand  - Bego Departamenti i Biologjisë

Anila Paparisto - Departamenti i Biologjisë

Aleko Miho - Departamenti i Biologjisë

Ariola Bacu - Departamenti i Bioteknologjisë

Klementina Puto - Departamenti i Bioteknologjisë

Theodhori Karaj - Departamenti i Fizikës

Odeta Çati - Departamenti i Fizikës

Antoneta Deda - Departamenti i Fizikës

Polikron Dhoqina - Departamenti i Fizikës

Ilia Ninka - Departamenti i Informatikës

Alda Kika - Departamenti i Informatikës

Eduard Andoni - Departamenti i Kimisë

Majlinda Vasjari - Departamenti i Kimisë

Armand Çomo - Departamenti i Kimisë

Marita Nake - Departamenti i Kimisë

Spiro Drushku - Departamenti i Kimisë Industriale

Rozana Troja - Departamenti i Kimisë Industriale

Jozefita Marku - Departamenti i Kimisë Industriale

Xhezair Teliti - Departamenti i Matematikës

Kujtim Dule - Departamenti i Matematikës

Kristaq Gjino - Departamenti i Matematikës

Artur Baxhaku - Departamenti i Matematikës

Nikolla Civici - QFBZ

Fatos Ylli - QFBZ

Elida Bylyku - QFBZ

Alfred Mullaj - QKFF

Eltion Halimi - QKFF

Eltion Dhamo - Staf joakademik

Qazim Lataj - Staf joakademik

Arbi Bulku - Student

Elsa Minga - Student

Indrit Bani - Student

Marsela Shani - Student

Klement Vatoci - Student

 

 

Dekani

 Prof. Mynyr Koni

 

Kontakto: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Website:
www.unitir.edu.al

Sekretare e Dekanit  +355 4 2229590 

 

Historiku

Fakulteti i Shkencave të Natyrës është qendra kryesore në Shqipëri për përgatitjen e specialistëve të lartë në matematikë, fizikë, kimi, biologji dhe informatikë; ai është nga institucionet më të rëndësishme për përgatitjen e mësuesve për shkollat e mesme në këto disiplina.

Fakulteti i Shkencave të Natyrës përbëhet nga departamentet e Biologjisë (3 Seksione), Fizikës (4), Informatikës (1), Matematikës (5), Kimisë së Përgjithshme (4) dhe Kimisë Industriale (2). Pranë kryejnë aktivitetin e tyre edhe dy qendra studimore: Kopshti Botanik i Tiranës (KB) dhe Muzeu i Shkencave Natyrore (MShN), si dhe tri Qendra Kualifikimi të Mësuesve: për matematikë, për fizikë, dhe për biologji dhe kimi. Fakulteti ka një staf akademik të brendshëm prej mbi 125 punonjësish, prej të cilëve mbi rreth 70 profesorë ose profesorë shoqërues. Ai drejtohet nga Dekani, i zgjedhur nga Këshilli i Fakultetit, i cili zgjidhet nga bashkësia e punonjësve akademikë dhe e studentëve.

Në Fakultetin e Shkencave të Natyrës studiojnë çdo vit mbi 2.600 studentë, rreth 2.250 prej të cilëve në kohë normale. Gjithsej ofrohen mbi 10 diploma universitare:  2 në matematikë, 2 në fizikë, 2 në biologji, 3 në kimi, 1 në informatikë. Gjithashtu, në mjediset e Fakulteti i Shkencave të Natyrës-së kryejnë laboratorët dhe seminaret, shpesh edhe leksionet në lëndët e Biologjisë së Përgjithshme, Kimisë, Fizikës dhe Botanikës, gjithë studentët e degëve Mjekësi, Farmaci dhe Stomatologji, të Fakultetit të Mjekësisë, UT.

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno