You are here: Home Rektorati Fakulteti i Gjuheve te Huaja

Miresevini ne UT

Fakulteti i Gjuheve te HuajaKeshilli i fakultetit te gjuheve te huaja

Elida Tabaku - Departamenti i gjuhës angleze

Albert Sheqi - Departamenti i gjuhës angleze

Maksim Daiu - Departamenti i gjuhës angleze

Viktor Ristani - Departamenti i gjuhës angleze

Shpresa Delija - Departamenti i gjuhës angleze

Daniela Tamo - Departamenti i gjuhës angleze

Uk Buçpapaj - Departamenti i gjuhës angleze

Petraq Buka - Departamenti i gjuhës angleze

Artur Sula - Departamenti i gjuhës italiane

Adrian Haxhillazi - Departamenti i gjuhës italiane

Diana Kastrati - Departamenti i gjuhës italiane

Arben Skëndaj - Departamenti i gjuhës italiane

Esmeralda Kromidha - Departamenti i gjuhës frënge

Saverina Pasho - Departamenti i gjuhës frënge

Andromaqi Haloçi - Departamenti i gjuhës frënge

Lorena Dedja - Departamenti i gjuhës frënge

Brikena Kadzadej - Departamenti i gjuhës gjermane

Mihallaq Zelexhiu - Departamenti i gjuhës gjermane

Sofia Delijorgji - Dep.i gjuhëve sllavo-ballkanike

Avni Xhelili - Dep.i gjuhëve sllavo-ballkanike

Anastasi Prodani - Departamenti i gjuhës spanjolle

Zhaneta Dautaj - Staf joakademik

Aldo Rama - Student

Astrit Berisha - Student

 

Dekani

Klodeta Dibra. Diplomohet për “Gjuhë dhe letërsi Italiane” në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, 1988. Kurse dhe specializime të shumta, vizita pune në disa universitete evropiane (Itali, Francë, Britani e Madhe, Kroaci, Maqedoni etj). Marrja e Gradës “Doktor i Shkencave” në fushën e Gjuhësisë, 1997. Marrja e Titullit “Profesor i Asociuar”, 2001. Pedagoge dhe Dekane e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.

Curriculum Vitae e Dekanit të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja
Kontakto: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Website: www.unitir.edu.al

Sekretare e Dekanit  +355 4 2452610
Sekretari  Mësimore +355 4 2341928 

 

 

Historiku

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja e ka selinë e vet me zyra dhe auditorë në Rrugën e Elbasanit dhe ndan të njëjtën ndërtesë me Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë. FGJH disponon mjediset: Godina A (kati II dhe III) dhe Godina B (Kati I dhe II).
FGJH i ka fillimet e veta në vitin 1947, viti i themelimit të Katedrës së Gjuhës ruse. Katedra e gjuhës ruse ka funksionuar në kuadrin e një Instituti 2-vjeçar, i cili në vitin 1951 u shndërrua  në Institut të lartë pedagogjik.
Me krijimin e Universitetit të Tiranës më 1957, Katedra e Gjuhës ruse kalon si degë në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë. Në vitin 1960 hapet Katedra e Gjuhës angleze, në 1965 Katedra e Gjuhës frënge, në 1984 katedra e Gjuhës italiane, në 1992 katedra e Gjuhës gjermane, në 1998 Dega e gjuhës greke, në 1996 Dega e Gjuhës turke dhe në vitin 2008 dega e Gjuhës spanjolle.

Kontakto
Departamenti: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Tel/Fax: +355-4-23-71-668

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno