You are here: Home Rektorati Fakulteti i Shkencave Sociale

Miresevini ne UT

Fakulteti i Shkencave SocialeKeshilli I Fakultetit Te Shkencave Sociale

Theodhori Karaj - Deartamenti Psikologji-Pedagogji

Adem Tamo - Departamenti Psikologji-Pedagogji

Edmond Rapti - Departamenti Psikologji-Pedagogji

Fatmir Bezati - Departamenti Psikologji-Pedagogji

Petraq Simo - Departamenti Psikologji-Pedagogji

Zenel Orhani - Departamenti Psikologji-Pedagogji

Hysamedin Feraj - Deparatmenti i Shkencave Politike

Klodiana Beshku - Deparatmenti i Shkencave Politike

Merita Xhumari -  Deparatmenti i Shkencave Politike

Edmond Dragoti - Departamenti i Punës Sociale

Rudina Rama - Departamenti i Punës Sociale

Edlira Haxhiymeri - Departamenti i Punës Sociale

Juliana Ajdini - Departamenti i Punës Sociale

Mandeta Minxhozi - Deparatmenti i Filozofisë

Adriana Anxhaku - Deparatmenti i Filozofisë

Vasilika Shtëpani - Departamenti i Sociologjisë

Zyhdi Dervishi - Departamenti i Sociologjise

Elisaveta Arqimandriti - Staf joakademik

Rezjana Kapuçaj - Student

Eraldo Ceka - Student

Muhamet Kola - Student

 

 

 

Dekani

Theodhori Karaj, Diplomuar në Fakultetin e Histori-Filologjisë të U.T.-së në vitin 1975. “Doktor” prej vitit 1989. Gjithashtu ka mbaruar Fakultetin e Drejtësisë, në vitin 2000. Aktualisht është profesor, pranë Fakultetit të Histori-Filologjisë.

Curriculum Vitae e Dekanit të Fakultetit të Shkencave Sociale 

Kontakto:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Website: www.unitir.edu.al

 

Sekretare e Dekanit  +355 4 2230369

Sekretari  Mësimore +355 4 2250304 

 

 

Historiku

Fakulteti i Shkencave Sociale (FSHS), eshte nje nga Fakultetet e Universitetit te Tiranes , qe realizon arsimimin dhe trajnimin (pergatitjen) e specialisteve ne fushat  sociale , ne punen kerkuese dhe ne publikimet ne fushat e filozofise , sociologjise, shkencave politike , psikologjise, pedagogjise, punes sociale dhe studimeve gjinore. FSHS njihet si institucioni i pare  dhe i vetem arsimor ne historine  e arsimit shqiptar , qe ka pergatitur specialistet e pare ne sociologji, psikologji dhe pune sociale.Misioni i FSHS eshte:

-Te mesoje dhe te trajnoje  spacialiste me arsim te larte dhe studiues (kerkues) te rinj ne fushen e filozofise , sociologjise, psikologjise, arsimin e mesuesve dhe punes sociale.

-Te zhvilloje udhezimet ,kerkimet dhe aktivitetet sherbyese ne kuader te mesimit dhe trajnimit te specialisteve te kualifikuar.

-Te nderrmare punime shkencore teorike dhe pune kerkuese , te aplikuara dhe te transmetoje gjetjet ne mjedisin social shqiptar.

-Te drejtoje kualifikimin shkencor pasuniversitar.

-Te luaje rolin e faktorit social ne demokratizimin e shoqerise shqiptare.


Tre aspektet kryesore te aktivitetit te fakultetit jane: mesimdhenia , studimet  dhe sherbimet . Aktiviteti  mesimdhenes bazohet ne nje program  bashkekohor , i cili ben te mundur  pergatitjen cilesore te studenteve ne profesionet perkatese.
Aktiviteti shkencor eshte i karakterit te aplikueshem  dhe perqendrohet ne studimet sociale ,psikologjike dhe ceshtjet e arsimimit( edukimit), qe jane me interes per shoqerine shqiptare. Aktiviteti sherbyes i ofrohet studenteve dhe komunitetit.
FSHS u ofron sherbime psikologjike , sociale dhe pedagogjike studenteve dhe komunitetit.Keto aktivitete mundesohen per publikun nepermjet dy qendrave: QENDRA KESHILLIMORE dhe QENDRA BURIMORE.

FSHS ka nje staf te kualifikuar i trajnuar per mesimdhenie ne disa prej universiteteve me te mira ne SHBA, dhe ne Europe, per te permbushur misionin e shkolles sone.

FSHS ka perpunuar stradegjine e tij te zhvillimit per vitet e ardhshme ,stradegji e cila synon konsolidimin e arritjeve te deritanishme te shkolles dhe krijimin e mundesive te reja per arritje te tjera ne mesimdhenie dhe pune kerkuese.
 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno