Përgjegjës i departamentit Punë Sociale

Edmond Dragoti, Përgjegjës i Departamentit të Punës Sociale, Universiteti i Tiranës, Tiranë, Shqipëri.

Curriculum Vitae e Përgjegjësit të departamentit 

Kontakto: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Website: www.unitir.edu.al

 

 Njoftim

Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës

Departamenti i Punës Sociale

Departamenti i Sociologjisë

nën kujdesin e Ministria e Punës Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta Shërbimi Social Shtetëror si dhe me mbështetjen e UNICEF organizon, Konferencën Ndërkombëtare “Dinamikat e Integrimit në Familjen Europiane përmes Përfshirjes Sociale” që do të organizohet  në  Tiranë, më 20 Tetor 2010, kjo Konferencë është një forum ku studiuesit dhe profesionistët do të shkëmbejnë rezultatet e përvojës së deritanishme në zhvillimin e politikave të mirëqenies sociale në Shqipëri, të ndikuara nga direktiva europiane të përfshirjes sociale.

 

Temat kryesore te konferencës janë:

 • Shërbimi Social nën ndikimin e tranzicionit urban
 • Politikat sociale ne përgjigje te transformimit te familjes
 • Marrëdhëniet e pushtetit tek politika sociale
 • Shërbimet sociale si mjet i përfshirjes sociale

 

 Bordi shkencor i Konferencës

 

 1. Prof. Dr. Theodhori Karaj, Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 2. Prof.Dr.Edmond Dragoti Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 3. Prof.Asoc.Dr. Edlira Haxhymeri, Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 4. Dr. Grida Duma,  Universiteti i Tiranës, Fakulteti  i Shkencave Sociale,  Tiranë,  Albania
 5. Filloreta Kodra, Zv Ministre e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta
 6. Mihal Naco, Shërbimi Social Kombëtar , Tiranë Albania
 7. Prof. Bejtush Gashi, Universiteti Prishtinës.  Prishtinë , Kosovë
 8. Igor Tomesh, Professor at Charls University, Prague;
 9. Manuel Carballo, Executive Director of International Center for Health and Development, Geneva, Sëitzerland;
 10. Prof. Jonuz Abdullai,  Universiteti I Europës Juglindore, Tetovë, Maqedoni
 11. Prof.  Mario Longo,  UNIVERSITA DI  SALENTO  ITALY

 

 

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu universiteti Departamenti Punë Sociale