Departamenti i Shkencave Politike

Dr. Hysamedin Ferraj

 

Kontakto: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Website: www.unitir.edu.al

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu universiteti Departamenti i Shkencave Politike